ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ 1000mg / 40 VEGAN CAPS
May 6, 2022
HIPPOPHAES COLD OIL 30ml / 100% NATURAL OMEGA 7 – VEGAN
May 17, 2022


APRICOT SEED OIL 30 ml

Πλούσιο σε βιταμίνες αμυγδαλίνη ή Β17, ριβοβλαβίνη, πυροδοξίνη, νιασίνη, θειαμίνη, ασκορβικό οξύ και ρετινόλη.

 
Το Έλαιο Βερίκοκου αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχό σας στην διατροφή και την υγεία του οργανισμού σας μέσω αυτής, ενισχύοντας τις ζωτικές λειτουργίες του!
Αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν διατροφής. Το έλαιο απομονώνεται απο το κουκούτσι με διαδικασία ψυχρής εκχύλισης προκειμένου να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα συστατικά του. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα ω-6 Λιπαρά Οξέα-(Λινολεικό οξύ), ω-9 Λιπαρά οξέα (Ελαικό οξύ) και σε βιταμίνες A (Retinol Acetate), B1 (Thiamine), B2 (Riboflavin), B3 (Nikotinamide), Β6 (Pyridoxine), B12 (Cyanocobalamine), B17 (Amygdaline), C (Askorbic acid), D3 (Cholecalciterol), E (Tocopherol acetate).
Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνες αμυγδαλίνη ή Β17, ριβοβλαβίνη, πυροδοξίνη, νιασίνη, θειαμίνη, ασκορβικό οξύ και ρετινόλη. Περιέχει, επίσης και την αμυγδαλίνη ή Β17 η οποία θεωρείται το βασικό συστατικό του βερίκοκου και ταυτόχρονα κορυφαίος αντιοξειδωτικός παράγοντας γιαυτό και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην κινεζική παραδοσιακή ιατρική.

Διατροφικές πληροφορίες

ΠΟΣΟΤΗΤΑ/ΜΕΡΙΔΑ Σ.Η.Π
APRICOT SEED OIL (PHYTOSPERMIN) 10 drops (σταγόνες) **
Συσκευασία: 30 ml
**Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ (Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη).Βασίζεται στις τιμές της Ε.Ε. σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων.
 
Άλλα συστατικά: ΚΑΝΕΝΑ
Οδηγίες Χρήσης: Τοποθετείστε 10 σταγόνες του προϊόντος απευθείας στο στόμα ή σε ένα ποτήρι νερό/χυμό ή στο φαγητό σας και απολαύστε τα διατροφικά συστατικά μίας μερίδας του.
Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα.