ARABINOGALACTAN 345mg / 90 VEGAN CAPS – ANOSOAID
June 22, 2022


ASTAXANTHIN 1Omg (RESULT PAT.36.SL30)

Η ασταξανθίνη θεωρείται η κορυφαία αντιοξειδωτική ουσία συμφωνα με πρόσφατες έρευνες με συνέπεια να βελτιώνει την λειτουργία του οργανισμού και να προστατευει τα κύτταρα από βλάβες.

 
Η ασταξανθίνη είναι μια κοκκινωπή χρωστική ουσία που ανήκει σε μια ομάδα χημικών ουσιών που ονομάζονται καροτενοειδή.
Εμφανίζεται φυσικά σε ορισμένα φύκια και προκαλεί το ροζ ή κόκκινο χρώμα σε σολομό, πέστροφα, αστακό, γαρίδες και άλλα θαλασσινά. Η ασταξανθίνη συμφωνα με τα μεγάλα επιστημονικά sites, λαμβάνεταιως συμπλήρωμα σε πολλες εκφυλιστικές καταστάσεις του οργανισμού όπως αλτσχάιμερ, παρκινσον, υψηλη χοληστερολη, εφκεφαλικού, ωχρα κηλίδα, λειτουργια ηπατος.
Χρησιμοποιείται επίσης μεταβολικό σύνδρομο. Μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της απόδοσης της άσκησης, στην μείωση της μυικής βλάβης.

Η ασταξανθίνη θεωρείται η κορυφαία αντιοξειδωτική ουσία συμφωνα με πρόσφατες έρευνες με συνέπεια να βελτιώνει την λειτουργία του οργανισμού και να προστατευει τα κύτταρα από βλάβες. Πιθανό, ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, να μπορεί να βοηθά κατά την δυσπεψία, εμμηνόπαυση, αυπνία, αρθρίτιδα.
Περιέχει 10mg καθαρης Ασταξανθίνης σε συνδυασμό της ευρεσιτεχνάις των BIO TONICS των 11 στελεχων προβιοτικών, η οποία ισχυροποιεί το προιόν.

Διατροφικές πληροφορίες

   
ΠΟΣΟΤΗΤΑ/ΚΑΨΟΥΛΑ Σ.Η.Π
Alpha Lipoic Acid 600 mg *
Probiotics 11 Stains 1 Billion *
Συσκευασία: 60 κάψουλες
*Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ (Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη).Βασίζεται στις τιμές της Ε.Ε. σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων.
 

Άλλα συστατικά: Άμυλο πατάτας, Διοξείδιο του πυριτίου, λεκινιθίνη ηλιάνθου,μικροκρυσταλλική κυτταρίνη Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε μία κάψουλα με ένα ποτήρι νερό/χυμό για να επιτύχετε την κατάποση. Άτομα με πρόβλημα κατάποσης μπορούν να ανοίξουν την κάψουλα και να ανακατέψουν το περιεχόμενο σε νερό ή χυμό.
Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
Οδηγίες φύλαξης: Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (< 25◦C)
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.